Autoritățile publice care intenționează să demareze o achiziție publică a anumitor bunuri sau servicii prin mijloace electronice, sunt obligate sa o le realizeze prin intermediul platformei SICAP (fost SEAP).
achizitii sicap

Site-ul oficial al Sistemului Informatic Colaborativ pentru Achizitii Publice (SICAP) este: www.e-licitatie.ro.

Produsele comercializate de către www.fabricadetricouri.ro administrat de Vikeo Printshop SRL sunt disponibile pentru achiziție publică și prin platforma SEAP.


Instituțiile care vor demara procesul de achiziție publică prin platforma SICAP vor beneficia de condiții speciale.

Autoritățile sau instituțiile care doresc achiziționarea produselor, vor beneficia de un termen de plată între 7-30 de zile conform unei înțelegeri, și livrare gratuită.

sicap 2

Pentru a demara procesul de achiziție, vă rugăm să urmăriți pașii următori:

Plasați o comandă pe site-ul nostru, parcurgând toate etapele de achiziție, iar în comentariu precizați că doriți procurarea produselor prin platforma SICAP. Acest pas este necesar pentru verificarea stocului, respectiv să cunoaștem modelul, culoarea, mărimea fiecărui produs dorit.

Dupa primirea comenzii pe site, vă vom contacta telefonic pentru confirmare. După verificarea și confirmarea telefonică, vom pune la dispoziție produsele și pe platforma SEAP, dacă nu au fost încărcate până în momentul respectiv.

Îndata ce produsele devin disponibile în platforma SICAP / SEAP, veți fi anuntați și veți putea începe procedura de achiziție publică electronică.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: