Siguranța plăților

În FabricaDeTricouri.ro poți plăti cu tipurile de carduri VISA (Visa, Visa Electron) și MASTERCARD (Mastercard/Eurocard, Maestro), fie ele de credit ori debit, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată cardul bancar de credit/debit comanda dumneavoastră va fi procesată rapid.

După selectarea metodei de plată online este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plăți on-line oferite de Netopia MobilPay. MobilPay garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiți "Politica de confidentialitate" pentru mai multe informații despre subiect.

În cazul sistemului "3-D Secure" aplicat pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele MobilPay, acestea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți "Verified by Visa" și "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: