Termeni și condiții de utilizare

Termenii serviciului

Folosirea acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Imaginile produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi câte o dată față de produsul pe care îl prezintă.

Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ și comercial care vă vor fi trimise în momentul în care decideți să vă înregistrați ca utilizator.

Sunteți de acord și acceptați ca, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau arhiva din conținutul site-ului, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.

În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Securitatea datelor personale

VIKEO PRINTSHOP SRL folosește datele personale numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice.

Ne obligăm să nu facem publice și să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.

Înregistrarea ca membru, parola și comportamentul ca membru

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresă de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.


Sunteți pe deplin în cunoștință de cauză că orice informație, date, text, fotografii, grafică etc. conținute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entități de la care provine. În aceste condiții nu putem, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului incluzând informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei și nu constituie reclamă pentru compania respectivă.

Nu vom fi responsabili în fața nici unei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site.

De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: